Zon 4 okt: Strandloop 4 km Wassenaarseslag

 

 

 

Hoofdmenu

 

Trainers Baanatletiek

Naam: Mathijs Dirks

Mathijs DirksGeboortedatum: 20 juli 1996

Zelf nog actief: Ja! Ik train zelf ook op dinsdag en donderdag.

Prestaties als atleet: Ik ben op het NK atletiek in 2012 5e geworden met de 400m. Ik vind het ook leuk om horden te lopen en heb daarom ook veel horden getraind in Rotterdam en Naaldwijk. Maar ik vind eigenlijk alle onderdelen erg leuk.

Lid van Voorschoten '97 sinds: 2004

Trainer sinds: 2012

Leukste ervaring als atleet: Dat ik de finale 400m mocht rennen op het NK, dat was super gaaf, omdat iedereen dan aan het juichen is en je wilt natuurlijk winnen.

Leukste ervaring als trainer: Trainingskamp van de pupillen en de CD junioren in 2012. Dat was erg gezellig maar ook een beetje spannend voor mij, want het was het eerste kamp dat ik mee ging als trainer.

Minst leuke ervaring (als die er is): Toen ik D 2e jaars was mocht de finale 80m horden in het Olympisch stadion rennen, maar ik viel toen ik halverwege was.(Dat gebeurt helaas wel eens vaker)

Hoe ziet Voorschoten '97 er over 10 jaar uit: Ik zie Voorschoten over 10 jaar als een hele gezellige en leuke club welke nog meer aan atletiek doet. Ik denk ook aan een mooie nieuwe tartanbaan en een nieuw atletiekhokje waar meer spullen in kunnen.

Wat wil je nog verder kwijt: Wat een leuke club hebben wij toch! Ik vind de kinderen die ik training geef altijd heel gezellig en enthousiast!

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.