Algemene Ledenvergadering

Spaar mee voor onze club!

Spaar mee voor onze club!

Hoofdmenu

Meiden van V'97 bij line-up Excelsior – AJAX

Afgelopen zondag mochten een aantal meiden van Voorschoten¬†'97 mee in de line-up van de Eredivisie Vrouwen wedstrijd Excelsior-Barendrecht tegen AJAX. Om hier bij te mogen zijn moesten de jongste teams nog wel wat doen: Allereerst moesten ze zorgen dat ze zich met zoveel mogelijk meiden uit het team gingen aanmelden hiervoor, maar daarnaast moesten ze ook nog de allerleukste teamfoto maken! Uiteindelijk wonnen de JO11-8M en de MO11-3 en mochten er vanuit de MO9 teams ook nog wat meiden mee om aan te vullen. Omdat de vereniging ook partnerclub van Excelsior is, mochten er ook ouders en familie mee naar het stadion. Met uiteindelijk zo rond de 135 personen was Voorschoten´97 goed vertegenwoordigd in een zeer druk bezocht stadion met totaal zo’n 2500 toeschouwers.

 

                            V'97 meiden in het stadion van Excelsior


Eerst mochten de meiden zich omkleden in de tenues van beide teams, om daarna klaar te staan in de gang voor de line-up. De meesten werden nu toch wel wat zenuwachtig, maar toen uiteindelijk de speelsters aankwamen en de meiden een beetje op hun gemak stelden, was de spanning weg en konden ze gaan genieten van de opkomst. Aan de hand van zo´n voetbaltalent het veld op! Dat was wel heel gaaf!

 

                                      Begeleiding van Ajax

Anouk en Alexia mochten met de scheidsrechter en zijn assistenten mee oplopen en Joelle en Emma mochten mee aan de hand van de keepsters Lize Kop (AJAX) en Isa Posthof (Excelsior). Alle overige 22 meiden liepen met de speelsters mee. Na een daverend applaus konden de meiden daarna weer hand-aan-hand naar de zijkant van het veld lopen en zich snel weer omkleden, zodat ze de wedstrijd konden gaan kijken. Toch moesten ze helaas wel het 1e doelpunt van AJAX missen die al na 41 sec viel… Dat was wel heel erg snel!

 

                            Begeleiding Excelsior


Nadat alle meiden hun ouders weer opgezocht hadden in de tribune, kon volop genoten worden van de wedstrijd. Helaas was het spel van beide kanten dusdanig, dat er geen spektakel-stuk neergezet werd. Het druilerige weer werkte ook niet mee, maar de pret bij de meiden was er niet minder om. Net na rust viel de 2-0 voor AJAX en was de wedstrijd wel gespeeld en konden de meiden nog even op de foto met hun idool! Na afloop werd er ook nog een leuke foto gemaakt om kans te maken op een trainingsclinic van hoofdtrainer Richard Mank van Excelsior. Laten we hopen dat het gaat lukken! Het was een superleuke middag voor alle meiden!

 

Tekst & Foto’s: JS

 

Check de foto’s & filmpjes op onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/groups/meidenteamsv97/?ref=bookmarks

 

Klik op de volgende link voor foto´s van Johan Meijboom op Facebook:

https://www.facebook.com/pg/Vrouwenvoetbalnederland/photos/?tab=album&album_id=2725980527422303

 

Klik op de volgende link voor foto´s van John Groeneweg op Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006292127079&sk=media_set&set=a.2543746122511767&type=3

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.