Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Voorschotenloop

9 jan - VLC online + offline open dag!

Rabobank

Hoofdmenu

JO15-1 racet naar 2020!

Na een gedegen en uitgebreide voorbereiding met (ruim) voldoende trainingen en oefenwedstrijden was de start van de najaar competitie voor de JO15-1 enigszins moeizaam te noemen. Na een aantal 'pech' gevalletjes kwam de Voorschotense machine echter opgang en werd een zeer acceptabele en mooie reeks neergezet door de ploeg onder leiding van Dennis Rijling en Marcel de Hoge. Met als resultaat een keurige 5e plek handhaven zij zich voor de voorjaarscompetitie in de Hoofdklasse. Een leuke en hechte ploeg die lopende het seizoen positieve ontwikkelingen heeft doorgemaakt.

 

Op initiatief van en uitvoering door de achterban was het dan ook hoog tijd voor een moment van ontspanning. Hoewel ontspanning.... Bij aankomst bij Race Planet in Delft werd er na een korte instructie in twee heats door het team geracet. Brandstofdampen en de lucht van verschroeit rubber zijn voor de rest van de aanwezigen duidelijke tekenen dat de spelers en keepster van de JO15-1 ook op dit gebied willen presteren. Na een mooie fanatieke race - zonder zware crashes - werd er ook nog een uur gebowld. 

 

                           JO15-1 is er klaar voor!

 

Bij deze activiteit was overigens overduidelijk te zien dat het team balsporten uitermate serieus neemt en er werd dan ook als team geopereerd. Wij vermoeden dat het aantal gegooide strikes ( met of zonder bal ) in 1 uur bowlen nog nooit zo hoog is geweest......

 

 

Als afsluiter werd er natuurlijk uitgebreid van een zeer gezonde en topsport waardige maaltijd van patat en snacks genoten waarna wij allemaal weer huiswaarts gingen.

 

Dennis , Marcel en de JO15-1 veel succes !  Wij wensen verder iedereen een prachtig 2020 en een mooie voorjaarscompetitie toe ! 

 

Supporters JO15-1

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.