Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Voorschotenloop

9 jan - VLC online + offline open dag!

Rabobank

Hoofdmenu

JO12-3 Winterkampioen!

De winterstop is zo goed als voorbij. Voor wat betreft de najaar competitie kunnen we met veel plezier en trots melden dat de JO12-3 onder de bezielende leiding van Michel v/d Berg en Iban Drop winterkampioen is geworden. Ook vorig seizoen wist het team als JO11-3 het winterkampioenschap te behalen. Na wat traag uit de startblokken te zijn gekomen hebben de jongens van de JO12-3 zich goed herpakt en hebben zij zich met mooi en verzorgt voetbal naar de koppositie geknokt. 

 

 

Halverwege de competitie heeft Garagebedrijf MCS gevestigd aan de Kalkoenstraat in Voorschoten een leerzame voetbal clinic aan de JO12-3 aangeboden. Onder leiding van João Paulo Roberto van Jota Bola zijn de jonge mannen van de JO12-3 bijgespijkerd op het gebied van kracht , conditie, inzet en techniek. Naast deze leerzame en leuke clinic zijn teamspirit en de jarenlange inzet van Michel en Iban dé basis ingrediënten van succes.

 

 

Na de laatste speelronde van Voorschoten¬†'97 kon alleen Blauw Zwart nog roet in het eten gooien. Blauw Zwart speelde de laatste wedstrijd tegen Lisse. Een wedstrijd waarin met 11 doelpunten of meer van Lisse gewonnen zou moeten worden. Vanwege extreme (?) weersomstandigheden is deze wedstrijd bij een 2-2 stand en nog ca. 20 minuten te spelen gestaakt en is niet meer uitgespeeld. Gezien de tussenstand van 2-2  en het feit dat er in de resterende speeltijd meer dan een doelpunt per 2 minuten zou moeten worden gescoord kunnen we stellen dat de JO12-3 van Voorschoten¬†'97 als kampioen mag worden aangemerkt. 

 

Bij deze de felicitaties voor Daan, Tommy, Alejandro, Finn , Jay, Milan, Kenyi, Jesse, Boris en Antonio en natuurlijk ook voor Michel en Iban!  

 

We wensen jullie veel voetbalplezier in de voorjaarscompetitie en succes in de 1e klasse !       

 

MV

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.