Voorschoten '97 heeft een gloednieuw jeugdbestuur

Voorschoten '97 was na het stoppen van Richard Backx op zoek naar een voorzitter voor de jeugd en heeft drie opvolgers gevonden. Met z’n drieën vormen zij het jeugdbestuur.

 

Image

Van links naar rechts het nieuwe jeugdbestuur: Bram van Rijssel, Jean Paul Arrachart en Remco Dubbeling

 

Wij, Remco, Jean Paul en Bram nemen, als jeugdbestuur, met veel vertrouwen het jeugdvoorzitterschap over van Richard Backx. Richard heeft de afgelopen drie jaar gezorgd voor een sterke jeugdorganisatie met een duidelijk jeugdplan.

Alle drie weten we uit ervaring dat wat vandaag staat als een huis, morgen geconfronteerd kan worden met verrassingen en hier dan naar gehandeld moet worden. 

Dat is dan ook precies wat onze kracht is. Wij vullen elkaar aan en helpen elkaar. Ieder op z’n eigen manier met zijn eigen karakter, maar allen met de overtuiging dat het jeugdbeleid geen plan op papier is, maar leeft in en rondom Voorschoten '97.

 

Dat ook Voorschoten '97 geconfronteerd wordt met veranderingen werd tijdens onze individuele gesprekken met het bestuur al snel duidelijk, maar in combinatie met de stabiele koers met het jeugdplan en de gedrevenheid van alle commissies gaf dit ons direct een goed gevoel. De daaropvolgende gesprekken met de coördinatoren en de positieve reacties uit de vereniging versterkten ons gevoel nog meer, waardoor de keuze om het jeugdbestuur te gaan vormen snel was gemaakt. 

 

Voorschoten '97 is met meer dan 900 jeugdleden en 100 teams een flinke organisatie. Dagelijks zijn de trainers, coaches, coördinatoren, begeleiders en vele andere vrijwilligers bezig met plezier in spel in een veilige omgeving. 

Het bestuur en wij beseffen dat het werk als jeugdbestuur divers is en veel aandacht vraagt van de vereniging. Wij hebben de taken verdeeld, op zo’n manier dat we elkaar kunnen opvangen als dat nodig is.

 

  • Remco, de bestuurder: contactpersoon met het bestuur, verantwoordelijk voor de financiën en de contacten met de partners van Voorschoten '97.
  • Jean Paul, de expert: aandacht voor voetbalkwaliteit door borgen van het technisch beleid en werving van jeugdtrainers en spelers.
  • Bram, de verbinder: aandacht voor de relaties en toepasbaarheid van het jeugdplan door communicatie & verbinding met de hele vereniging.

 

Wij geloven in wat tot nu toe is opgebouwd en willen, met het jeugdbeleidsplan als kompas, de richting geven en helpen bij het verder realiseren van de missie. Dat de kinderen en de ouders het gevoel hebben dat wij er voor hen zijn, maar ook dat voor iedereen duidelijk is wat de spelregels zijn. Dat moet voor iedereen duidelijk zijn.

 

Toegankelijk zijn, zichtbaar zijn en duidelijk zijn is wat we willen zijn, maar wij horen graag van jullie of dat ook zo is. De komende tijd gaan wij met iedereen in gesprek die dat wil. Je kunt contact met ons opnemen via jeugdvoorzitter@voorschoten97.nl.

 

Groeten en tot snel

 

Jean Paul, Remco en Bram

 

 

 

 

24-04-2024
Opleidingsavonden voor Trainers, Teambegeleiders & Ouders van Voorschoten '97!
[lees meer]
09-04-2024
Open Trainingen Vrouwen 1 Voorschoten '97
[lees meer]
07-04-2024
Fotoreportage Paastoernooi 2024
Foto's van Jan Schouten en Richard van der Peet

Laatste nieuws uit de teams

13-04-2024
Voorschoten '97 1-3 Alphense Boys
Voorschoten '97 kan geen vuist maken tegen technisch Alphense Boys
06-04-2024
Blauw-Zwart 1-1 Voorschoten '97
Fotoverslag
01-04-2024
13-1 eindigt op knappe 5e plaats op het Paastoernooi
Naast een 5e plaats bleven we ongeslagen op ons thuistoernooi!

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.