09-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0
Hoofdmenu

 

  Kledingplan 


Veel gestelde vragen

Ik ben een nieuwe speler in een Senior team, hoe kom ik aan wedstrijdkleding?

Dat is heel eenvoudig, je krijgt geen eigen tenue want je senior/veteranen team heeft al een ruime set kleding voor het spelen van wedstrijden.

De praktijk blijkt helaas wat weerbarstiger, sommige teams hebben de kleding aan hun spelers uitgedeeld en niet weer ingenomen als een speler vertrekt, of zijn op een andere wijze kleding kwijtgeraakt. De vereniging, cq het kledingplan, is hiervoor niet verantwoordelijk. Nieuwe tenues kunnen dan aangeschaft worden in de winkel van Wout Bergers. Mocht er een andere, goede, reden zijn waarom een team tenues tekort komt dan kan de aanvoerder contact opnemen met de kledingcoördinator via kledingplan@voorschoten97.nl

NB. Dit betekent ook dat junioren die overgaan naar een seniorenteam hun complete pakket jeugdkleding in moeten leveren in de sportwinkel.

 

Ik moest mijn shirt inleveren bij mijn selectieteam, hoe kom ik aan een nieuw shirt?

De A1, A2, B1, B2, C1, D1 selectieteams beheren hun eigen set wedstrijdshirts (want dat zijn vaak sets met rugnummers) en als je uit zo'n team komt dan heb je dus geen eigen shirt. Als je dan naar een niet-selectie team gaat dan krijg je begin september een bon om een shirt op te halen in de winkel. Informeer eventueel even de kledingplan coördinator via kledingplan@voorschoten97.nl 

Vice versa, spelers die voor het eerst naar een jeugdselectieteam gaan waar shirts aanwezig zijn, dienen hun 'oude' shirt in te leveren in de winkel van Wout Bergers. Eventueel kun je het shirt ook rechtstreeks doorgeven aan een speler die uit de selectie valt, dan hoeven jullie allebei niet naar de winkel te gaan.

 

Kan ik het 'Allweather jack' ook ruilen?

Nee, dat kan helaas niet. Deze jassen hebben wel een V97 logo maar maken geen onderdeel uit van het Kledingplan. Als eenmalige aktie zijn deze jassen voor een heel lage prijs te koop aangeboden en volgens bestelling uitgeleverd. De Allweather jacks maken wel deel uit van het assortiment van Wout Bergers en kunnen ook in de toekomst in de winkel aangeschaft worden, maar wel tegen een hogere prijs dan tijdens de eenmalige aktie via de vereniging.

 

Kan de jeugdselectie trainingskleding ook geruild worden?

Ja, deze kleding hoort bij het V97 kledingplan en kan daarom geruild worden als je eruit bent gegroeid (zie het kledingplan reglement). Vanaf augustus 2014 kun je direct in de winkel van Wout Bergers gaan ruilen. Als je maat niet voorradig is dan wordt die bijbesteld en meestal binnen een week geleverd.

 

Mag ik het nieuwe wedstrijdtenue ook dragen bij de trainingen?

Nee, dat mag beslist niet. Het nieuwe wedstrijdtenue en het presentatiepak (groen-zwarte trainingspak) mogen alleen bij wedstrijden gedragen worden. Bij de trainingen kun je bijvoorbeeld het oude tenue gebruiken, als je dat nog hebt. 

 

Ik ben net jeugdlid geworden, hoe kom in nu aan de V97 wedstrijdkleding?

Je krijgt een kledingbon van de ledenadministratie zodra de inschrijving rond is. Met die bon kun je dan een complete kledingset ophalen bij de winkel van Wout Bergers Sport aan de Schoolstraat in Voorschoten. Informeer eventueel bij Dick Zeldenrust: ledenadministratie@voorschoten97.nl 

NB. Als je per nieuwe seizoen lid wordt dan kun je je kleding zonder bon ophalen in de winkel want er ligt daar een lijst met nieuwe leden. Zie de nieuwsberichten op de website vanaf wanneer dat mogelijk is.

 

Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd, waar moet ik mijn kleding inleveren?

Je moet je kleding schoon en gewassen inleveren in de winkel van Wout Bergers, inclusief de tas. Pas als je dat gedaan hebt word je uitgeschreven. Zeg je op per einde seizoen dan moet je de kleding voor 1 juli inleveren, anders blijf je nog een jaar lid.

 

Ik ben een kledingstuk kwijtgeraakt, wat nu?

Helaas moet je dan een vervangend kledingstuk zelf aanschaffen, dat kan tegen vastgestelde V97 prijzen in de winkel van Wout Bergers Sport aan de Schoolstraat. 


Mag ik mijn kleding uit het kledingplan voorzien van mijn naam?

Nee, het is niet de bedoeling dat de kleding voorzien wordt van een permanente markering want na inruilen kan het kledingstuk bij iemand anders terechtkomen en die persoon wil niet met jouw naam rondlopen. Er mag eventueel wel een identificatie in het kledingstuk genaaid worden, dat je dan verwijdert voordat je de kleding weer inlevert.

De tassen hebben een vakje aan de zijkant waar je een naamkaartje in kunt doen.

 

Moet ik een maat tenue 'op de groei' kiezen?

Nee, je moet de best passende maat kiezen. Zodra je eruit gegroeid bent kun je je tenue, trainingspak of trainingset ruilen voor een grotere maat in de winkel van Wout Bergers Sport in Voorschoten.

 

Kan ik shirt en broek in een verschillende maat krijgen?

Ja, dat kan voor het wedstrijdtenue. De trainingspakken en keepersets worden echter als set ingekocht en daarbij kan het niet. Overigens raden we niet aan om verschillende maten te nemen, tenzij je een wat uitzonderlijke bouw hebt zoals zich bij de wat oudere senioren weleens voor wil doen.

 

Ik ben keeper bij een E/F team, krijg ik dan een keeperset?

Als je in een selectieteam zit en een vaste keeper bent, dan krijg je een keeperset ipv een veldtenue. Als je in een niet-selectieteam zit dan krijg je altijd een veldtenue. Elk van deze teams heeft een keeperset gekregen, steeds te dragen door de keeper van dienst. Deze sets zijn gesponsord door de Club van 100. De leider beheert de set en levert die aan het einde vh seizoen in bij de materiaalcommissaris, samen met de wedstrijdballen en andere materialen.

 

Wie zijn de kledingcoördinatoren en hoe bereik ik die?

Maria vd Meij en Gé van Niekerk zijn de kledingcoördinatoren, bereikbaar via email op kledingplan@voorschoten97.nl

 

Sponsors Kledingplan

Hotel De Gouden Leeuw

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.