09-12-2017
Nieuwe kleding op voorraad
Oude kleding goed aangekomen in Gambia
02-11-2017
Van der Valk kledingsponsor van V97
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van V97
03-10-2017
Nieuwe tenues voor alle spelers
Dank aan de sponsors!
04-08-2017
Kledingplan 2.0
informatie uitdeeldagen
21-04-2017
Van de Bestuurstafel, Kledingplan 2.0
Info over Kledingplan 2.0
Hoofdmenu

 

  Kledingplan 


Het V97 kledingplan

 

Sinds seizoen 2013-14 heeft Voorschoten '97 een Kledingplan voor alle voetballers. Hieronder kun je de communicatie nalezen waarmee het kledingplan in augustus 2013 werd geïntroduceerd.  

 

 

Waarom het kledingplan?

Steeds meer voetbalverenigingen beginnen met een kledingplan. De laatste maanden is hard gewerkt om ook voor Voorschoten '97 een kledingplan mogelijk te maken. Al onze junior- en spelende seniorleden doen mee. Zo’n plan heeft grote voordelen. De kleding wordt grootschalig ingekocht en voor een vast laag bedrag per jaar, inbegrepen in de contributie, aan de leden in bruikleen gegeven. Dus geen plotselinge grote uitgaven meer. Leverancier Hummel heeft voor ons een speciaal shirt ontworpen. Natuurlijk in geel en groen, en heel sjiek.  Iedereen loopt straks in hetzelfde nieuwe tenue. Met die uniforme kleding straal je als club klasse uit, kweek je goodwill. Dat maakt het voor grotere sponsoren aantrekkelijker om zich aan Voorschoten '97 te verbinden.

 

Wat krijg je?

Ieder juniorlid ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek, een set kousen, een trainingspak en een voetbaltas. Ieder spelend seniorlid van Voorschoten '97 ontvangt éénmalig een wedstrijdshirt, een wedstrijdbroek en een set kousen. Per seniorelftal is er een voetbaltas. Voor de jeugd- en seniorenselecties is er een iets andere regeling met extra trainingskleding. Als een kledingstuk te klein is geworden of versleten, kan het bij Wout Bergers Sport in Voorschoten worden omgeruild. Iedereen krijgt een reglement waarin het kledingplan precies is beschreven. Het eerste kledingplan duurt vier jaar.

 

Voor de keepers is er een speciale keeperset in plaats van het veldspeler wedstrijdtenue. De niet-selectie E en F teams krijgen elk een eigen keeperset, gesponsord door de Club van 100.

 

Dank aan de sponsors

En natuurlijk dank aan onze sponsors die dit allemaal mogelijk maken: Schoonmaakbedrijf BOTAN, Hoogvliet Supermarkten, Van der Valk, RoTam Infratechniek en Wout Bergers Sport. En uiteraard ook aan de shirtsponsors van Zaterdag 1 en Zondag 1, G.J. Kriek B.V. en Van Deursen Loodgieters.

 

Sponsors Kledingplan

Hotel De Gouden Leeuw

© 2018-2019 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.