Clubkampioenschappen Atletiek zijn AFGELAST
Nationale Voetbaldag

Hoofdmenu

Uitreiking presentatiegids 2019-2020

Voorschoten '97 goed van start

Traditiegetrouw is de start van het seizoen van de Zaterdag 1 van Voorschoten '97 opgeluisterd met een nieuwe presentatiegids. De vereniging in al haar geledingen, zaterdag- en zondagvoetbal én atletiek, wordt in deze gids uitvoerig voorgesteld. De uitgave is mogelijk gemaakt door vele trouwe sponsoren die een advertentie plaatsten.


 

Download hier de presentatiegids seizoen 2019-2020.

 

Het eerste exemplaar van de nieuwe gids werd door de voorzitter van de sponsorcommissie, Hans Toor, overhandigd aan Thomas Borsboom, directeur en mede-eigenaar van Mobiel.nl. Thomas is al sinds zijn vijfde lid van de vereniging. Hij speelde vanaf zijn achttiende in het eerste zaterdag en maakte onder andere de promotie naar de hoofdklasse mee. Mobiel.nl is een zeer trouwe sponsor van de club. “Voorschoten '97 heeft me veel vrienden en plezier gebracht. Daarom doe ik in de vorm van sponsoring graag wat terug”, zei Thomas Borsboom.

De drukbezochte bijeenkomst vond plaats in het sponsorhome van Voorschoten '97, waar de hapjes, verzorgd door Restaurant La Casita, gretig aftrek vonden.

Tijdens de bijeenkomst werd Laurens, 8 jaar, pupil van de week. Hij kreeg een oorkonde, een shirt en een bal met de handtekeningen van alle spelers.

Benjamin Beumer werd als eerste speler dit seizoen uitgeroepen tot Man of the match.

Zaterdag 1 begon het seizoen in de voor hen nieuwe eerste klasse met een nipte maar dik verdiende overwinning van 1 – 0 op Honselersdijk.

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.