Algemene Ledenvergadering

Hoofdmenu

Compro Techniek: groots door klein te blijven

 

Stephan DuyndamIn huizen en kantoren kom je steeds meer bijzondere apparatuur tegen: uitgebreide elektrische installaties, telecommunicatie, huisautomatisering en camera’s en vaak werken deze systemen ook samen. Dan is het goed dat er iemand vertrouwd is met de combinatie van al deze systemen: Stephan Duyndam van Compro Techniek.

 

Het bedrijf bestaat 16 jaar. Stephan werkt bewust alleen en huurt extra mensen in als de klus groter wordt. “Ik sta voor professioneel werk, ben flexibel en betrouwbaar. Dat zorgt voor een groeiend aantal klanten. Ik doe veel renovatiewerk. Groepenkasten vervangen, elektrotechnische installaties aanleggen, telefooninstallaties, intercomsystemen en huisautomatisering.” Mooie noviteit is aanbellen met video. Als je thuis bij Stephan op de deurbel drukt, ziet hij op z’n mobiele telefoon wie er voor de deur staat en kan hij de beelden van een hele week terugkijken. Er is veel werk te doen. “Mensen kennen me en waarderen wat ik voor ze doe. Ik heb het prima naar m’n zin. Alles opbouwen op de werkvloer, lekker schroeven en tevreden klanten hebben.”

 

Mooie tijd

Stephan is opgegroeid met Voorschoten¬†'97. “Ik ben begonnen bij de F-jes en heb in allerlei elftallen gespeeld, tot de senioren aan toe. Het was een mooie tijd en dat gun ik anderen ook. Ik ben een kleinschalige sponsor en heb een reclamebord aan de kant van de kantine. Inmiddels voetballen mijn zonen Wessel en Jens ook bij Voorschoten¬†'97. Ik verzorg samen met andere ouders wat extra training voor de elftallen van onze jongens. Ik ben sponsor omdat ik het leuk vind. Er hoeft niet direct werk uit te komen. Wel vind ik het belangrijk dat mensen weten waarvoor ze bij Compro Techniek terecht kunnen.

 

www.comprotechniek.nl 

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.