Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Voorschotenloop

Hoofdmenu

Oproep tot deelname aan visie-avonden, blijf niet aan de zijlijn staan!

Beste leden,

 

Zoals ook gemeld in de ALV van 17 december 2019 heeft het interim-bestuur van Voorschoten '97 aan Brug8 gevraagd een voorstel te doen met betrekking tot het verbeteren van de onderlinge verhoudingen binnen de vereniging.

 

We gaan werken aan een visie en plan voor de toekomst van Voorschoten '97, waarin de leden binnen de vereniging zich kunnen vinden. Daniël Klijn van Brug8 heeft ruime ervaring met veranderprocessen binnen vrijwilligersorganisaties.

 

Doel van deze avonden is om ervaringen op te halen en met elkaar te brainstormen over de toekomst van de vereniging en gezamenlijk een toekomstvisie voor de club te ontwikkelen. Door middel van deze avonden probeert hij richting te geven aan het proces van éénwording en een gezamenlijke visie op de toekomst van Voorschoten '97.

 

De avonden worden gehouden in de businessclub van Voorschoten '97 op:

 

Woensdag 15 januari 19.30 uur

 

Donderdag 16 januari 19.30 uur

 

Dinsdag 21 januari 19.30 uur

 

Het bestuur doet hierbij een dringende oproep aan alle leden, sponsors en vrijwilligers om deel te nemen aan de genoemde avonden!

 

U kunt zich opgeven door aan te geven welke van de avond(en) u kunt, door een mail te sturen aan secretaris@voorschoten97.nl. We proberen dan een evenwichtige verdeling te maken met alle deelnemers van de Jeugd, Atletiek en Senioren.

Uiteraard zijn ook alle vertegenwoordigers van commissies, ouders van jeugdleden, werkgroepen en andere vrijwilligers van harte welkom!

 

Namens het interim-bestuur,

 

Kees Hilders,

Secretaris a.i. Voorschoten '97

06-202 44 506

 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.