Een minuut stilte bij Walking Football voor Hans Verweij

in-memoriam

Een minuut stilte bij Walking Football

 

Afgelopen dinsdagmiddag hielden de spelers van Walking Football een minuut stilte voor Hans Verweij die zaterdag 6 april was overleden. Veel oud spelers en geblesseerden kwamen speciaal om mee te doen met dit eerbetoon. Hans is 77 jaar oud geworden.

 

Hans was een prominente deelnemer en vanaf het begin was hij er. In januari 2018 begon het Walking Football verhaal. Hans en ik waren enthousiast gemaakt door mensen van het ouderen fonds die het Walking Football enorm promootten. Ook Jan Buist maakte ons enthousiast met zijn kennis over het spelletje. Jan floot landelijk veel toernooien en had mooie verhalen.

 

Na een kerkdienst overtuigde Hans oude bekende Gerrit Mol en met ons drieën gingen we aan de slag. We namen deel aan een training bij SEV. We vonden het heerlijk en wilden het ook bij  Voorschoten '97 invoeren.  We hebben een reclamecampagne opgezet en op 19 september 2018 was er een kennismakings-clinic met technische les van Loek Helder en uitleg van de regels door Jan Buist en Koos de Bruin.  Rond de twintig spelers wilden verder en in oktober 2018 zijn we begonnen op dinsdagmiddag met trainen en uiteraard een potje spelen. En we doen het nog steeds op dinsdagmiddag en waar mogelijk doen we mee aan toernooien.

 

Hans bleef jaren in de leiding van de groep totdat Gerrit Mol vertrok. Toch bleef de grootste hobby van Hans het trainen en spelen op dinsdagmiddag. Als het maar even kon deed hij mee aan een toernooi.  Hij genoot ervan.

 

Hans kenden we als goed gemutst, altijd enthousiast en vaak een grap of een plagerijtje. Hij werd gewaardeerd en daarom was de ‘minuut-stilte’ ook indrukwekkend.

 

Vorige week dinsdag deed hij nog enthousiast mee. Vrijdag ging het fout. Zaterdag is de uitvaart. We zullen hem missen.

 

Namens de Walking Football groep

Fred Veldman

 

Hans Verweij

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.