Algemene Ledenvergadering

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Voorschoten zaterdag 1 gelijk tegen BVCB

 

Voorschoten¬†'97 zaterdag 1 heeft de thuiswedstrijd tegen BVCB met 0-0 gelijk gespeeld. 

Nicky Guijt wss met een schot op de paal het dichtste bij een doelpunt.

Deze puntendeling was een terechte afspiegeling van de veldverhouding.


BVCB uit Berschenhoek staat laag geklasserd op de . Maar dat zegt niet zo veel, want in deze eerste klasse bestaan er geen kleintjes of ploegen die buiten de boot vallen. Voorschoten begon zonder met Ramon Aronius als linksback omdat Koen Hopstaken geblesseerd was. Het was het competitiedebuut van Ramon en hij kan terugkijken op een goede wedstrijd. 

 

De wedstrijd zelf was niet de meest spectaculairste. Nou kan het niet iedere week 4-3 worden, dat weten we ook wel , maar vandaag waren Voorschoten en BVCB in evenwicht als we de gehele wedstrijd bekijken. Voorschoten iets beter in de beginfase, BVCB in het tweede gedeelte van de eerste helft. Chris Guijt kreeg de beste kans maar hij schoot voorlangs na een flitsende combinatie tussen Peer van Paasen, Jim van der Krogt en Sem Simonis. BVCB spitsen Ayrton Verlaan en Jeremy Stork schoten hun kansen ook naast of over. Vlak voor rust kwam Jim van der Krogt een teenlengte te kort op een scherpe voorzet van Benjamin Beumer.  

 

 Benjamin Beumer in duel

 

Na de rust begon BVCB fel maar tot grote kansen leidde dit niet. Beide ploegen waren gewoonweg te goed om een goal tegen te krijgen. Voorschoten speelde niet groots maar wel geconcentreerd en gaf dus weinig weg. Een gedegen verdediging waar Steven Knijnenburg heerste en met Thom de Koning als stofzuiger ervoor. En doelman Stephan van der Niet was alert als meevoetballende keeper. Een goal deze middag moest dan uit het niets vallen en bijna gebeurde dit ook. Nicky Guijt kapte zichzelf vrij op 22 meter van de goal maar zag zijn schot in de verre hoek op de paal terug het veld in ketsen. Jammer voor geelgroen maar met drie punten waren we ook wel (te) rijkelijk beloond.

 

 Thom de Koning zet druk op de BVCB verdediging

 

Ook in het laatste kwartier geen goals ondanks een gezond portie inzet. Voorschoten wisselde nog offensief met verse krachten Bas Beijersbergen en Oualid Maatoug. Maar in tegenstelling tot eerdere thuiswedstrijden bleven ook de wissels droog staan. Met deze uitslag handhaaft Voorschoten zich keurig in het linkerrijtje van de eerste klasse. Volgende week 9 november speelt Voorschoten om 14.30 uur uit bij koploper Portugaal.

 

 

 Nicky Guijt was het dichtste bij een goal

 

 

Man of the match was Steven Knijnenburg, hij mocht een dinerbon in ontvangst nemen gesponsoord door restaurant La Casita te Voorschoten.

Pupil van de Week, mogelijk gemaakt door LIVA, Verloskundigenpraktijk en drukkerij Royal Print, beiden te Voorschoten was Luca Wassenaar.

 

Voor de liefhebbers nog een paar foto's via onderstaande link:                    Foto's Luuk Oerlemans

 

photos.app.goo.gl/8Sz918eQdqPDCH887

 

 

 

Het tweede elftal won gedecideerd en gemakkelijk van DSO 2. Het derde elftal verloor van Quick Boys met 3-4 maar had wel een grandioos avondje uit in de stad achter de duinen. De Jo-014-1 verloor in de allerlaatste seconde met 1-2 van Oegstgeest Tommie Friedhoff maakte de goal. De Jo-013-1 won uit bij de Uien. In Rijnsburg werd het 2-3 met goals van Douwe en 2 x Daan.

 

PvP

© 2019-2020 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.