Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
Blessurespreekuur

Spaar mee voor onze club!

Van der Valk hotels en restaurants: Sponsor van Voorschoten '97

KOELEMAN accountants & belastingadviseurs

Hoofdmenu

Voorschoten '97 onderuit tegen Die Haghe: 0-2

Voorschoten¬†'97 heeft de thuiswedstrijd tegen Die Haghe met 0-2 verloren. Na een 0-1 ruststand uit een penalty werd het een kwartier voor tijd 0-2. Ondanks moedige pogingen werd de Haagse verdediging niet gedwongen te vissen. De eerste thuisnederlaag voor ons en de eerste wedstrijd zonder een goal van Voorschoten¬†'97.  

 

 

 

Het zijn de kille feiten op deze zonnige koude zaterdag. Maar feiten verbloemen soms de gebeurtenissen. Voorschoten speelde niet slecht maar trof een tot op het bot gemotiveerd Die Haghe, dat getraind wordt door Wim de Jong (vroeger JAC en HBS). Die Haghe won door een goede speldicipline en voor Voorschoten viel de steekpass en de factor geluk meerdere malen de verkeerde kant op. Een wedstrijd waarin de kwaliteiten elkaar niet veel ontlopen. Voorschoten dat voornamelijk over rechts de aanval zocht. En een wedstrjd zonder veel echte doelkansen. Kortom gedisciplineerd voetbal, Chris Guijt die koppend en met de voet meerdere malen gevaarlijk was in de eerste helft. Toch een goal door weifelend verdedigen en hierna een overtreding met een penalty tot gevolg. Geen 100% kans, wel een terechte pingel en 0-1 vanaf de stip door Sami Aoulid Amid.  De laatste tien minuten voor de rust liep het echt lekker en was Voorschoten de betere ploeg. Maar wederom ontbrak geluk en een gedegen Haagse keeper geelgroen succes. 

 

 

Na rust hield Stephan van der Niet Voorschoten in de wedstrijd door een 1 op 1 tegen Aoulid Amid te pakken. Domper was het toen aanvoerder Ronnie Verplancke geblesseerd uitviel. Toch kwamen er een aantal mooie aanvallen richting vijandelijk doel. De mooiste werd opgezet door Koen Hopstaken. Hij stak de bal naar Ramon Aronius, diens voorzet legde Peer van Paasen panklaar neer voor Chris Guijt, maar diens inzet werd gekeerd door de sterke Haagse doelman Bas Drost. Voorschoten wilde de stand gelijk trekken maar de Haagse defensie gaf geen krimp. Sterker nog in de 74e minuut ontsnapte wederom Alid aan de buitenspelval en dit keer liet hij Stephan van der Niet kansloos: 0-2. Voorschoten probeerde van alles om nog een treffer te maken. Alex Iliopoulos en Hamza Apaydin werden ingebracht. Stephan Knijnenburg werd van achter naar voor gedirigeerd, maar de aansluitingstreffer viel niet. Oualid Maatoug was hetr dichtste bij een treffer na goed kaatsen van Stephan van der Niet maar ook deze bal werd geen goal. 

 

 

Kortom, geen geluk en geen goals voor geelgroen. Wel inzet en kansen dus, maar soms zit het gewoon ff tegen. Die Haghe was stug, niet beter, maar wel efficienter. Volgende week tegen VELO een nieuwe kabs op een driepunter, dus geen man overboord. Deze wedstrijd op 'Adegeest' op 7 december begint ook om 14.30 uur.

 

Man of the match was Peer van Paasen, hij mocht een dinerbon in ontvangst nemen gesponsoord door restaurant La Casita te Voorschoten.

Pupil van de Week, mogelijk gemaakt door LIVA, Verloskundigenpraktijk en drukkerij Royal Print, beiden te Voorschoten was Bodhi Pfaff.

 

 

Voor meer foto's zie onderstaande link:                                          Foto's:  Luuk Oerlemans

photos.app.goo.gl/CEXivQVdwWYJirzF8

 

Het tweede elftal verloor ook van BVSB met 1-6. 

Het derde elftal haalde wel een punt met een 2-2 gelijkspel. Casper Koel was te laat, maar wel bij de les met een goal en een assist.

 

En dan de toffe jongens van de Jo-o13-1. Het als tweede geklasseerde Noordwijk was de tegenstander vandaag, zaak om te winnen om een plek in de top drie te behalen van de Hoofdklasse. Na een 0-1 achterstand werd er voor iedere meter gestreden, en uiteindelijk 2-1 met goals van Joris en Florian vanaf de stip. Invalkeeper Hidde uit de Jo-o13-2 was grandioos! 

 

Verder floot Jacobus de Bruijn zijn 1500e wedstrijd bij de senioren, still going strong, RESPECT!!  

¬© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.