Jennifer Li nieuwe trainer Voorschoten '97 VR1

Jennifer Li nieuwe trainer Voorschoten '97 VR1

 

Voorschoten '97 is vastbesloten om het vrouwenvoetbal verder te laten groeien en ontwikkelen.  De TC Vrouwen is daarom erg blij dat Jennifer Li het komende seizoen de trainer van VR1 wordt. Jennifer is een jonge, kundige en ambiteuze trainer die veel ideeën heeft om met ons de volgende stappen in het ontwikkelen van het vrouwenvoetbal te zetten. Wij wensen Jennifer veel succes en voetbalplezier voor het komende seizoen.

 

Ik ben Jennifer Li, 24 jaar oud en kom uit Leiderdorp. Van jongs af aan ben ik begonnen als hulptrainer toen ik 11 jaar was en werd ik op mijn 17e hoofdtrainer van de mo13-1 bij rcl. In de tussentijd meerdere MO/VR teams getraind bij RCL, RKVV Meerburg en FC Rijnvogels. Ook ben ik onderdeel geweest van de KNVB JPN meidenafdeling regio west als assistent trainer-coach van de MO14 voor twee seizoenen.

 

In 2022 heb ik mijn VC2 / UEFA B Youth behaald (oude naam TC3) en wil ik graag alle ervaringen van andere clubs, knvb en opleiding(en) mee nemen naar Voorschoten VR1. Voorschoten heeft de ambitie uitgesproken om het meiden/vrouwenvoetbal serieuzer te nemen en een plek te willen bieden voor alle types speelsters, recreatie en prestatie voetballers, en met die ambitie pas ik goed in het plaatje en kijk ik uit naar de nieuwe uitdaging!

 

Jennifer Li

CV100 Sponsortoernooi
BLV
schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Clubkampioenschappen Atletiek

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.